“Oamenii sunt mai deschisi, mai dornici sa isi gaseasca un job fata de 2009, cand situatia nu era atat de rea. Se vede ca studentii vor un job si vor sa faca orice pentru el. Tinerii ar trebui sa faca cat mai multe lucruri, sa demonstreze, sa invete limbi straine…cu cat sunt mai multe, cu atat mai bine”, a declarat pentru wall-street.ro, Alexandru Aldoescu, manager de resurse umane in cadrul Samsung Electronics Romania.

Compania are in prezent cinci posturi disponibile, toate fiind in zona de vanzari.

“In urmatorii ani, Samsung va creste in mod constant in Romania, flota de vanzari fiind principala vizata de aceasta crestere” a adaugat oficialul companiei de electronice.

Citeste si:

Printre specializarile cautate de producatorul de electronice se numara cea de key account manager, manager de produs, specialist in retail sau specialist in marketing.

“Vom lansa un stagiu de internship in decembrie, iar pentru acesta vom alege 15 masteranzi de la ASE, masteranzi care au obtinut cele mai mari note la examenul de licenta. Ne intereseaza, in general, cei care la absolvirea facultatii au avut medii de peste 9.50”, a mai spus Aldoescu.

Citeste mai mult in articolul: Angajatorii din IT&C ofera sute de joburi: candidatii isi trimit parintii cu CV-uri, iar ei sunt la nunta