IBM va oferi mai multe informatii despre aceasta schimbare in perioada urmatoare a declarat pentru wall-street.ro, Sofia Zainea, country communications manager al filialei locale a celui mai mare furnizor global de servicii tehnologice.

Din toamna anului trecuta, conducerea IBM Romania a fost asigurata de catre Michael Paier, director general pentru Europa de Sud-Est.

Nistor este fost country general manager al Xerox Austria intre 2004-2006 si al Xerox Romania intre 2001-2003. El si-a inceput cariera la Xerox in 1997, prima functie detinuta fiind cea de director de marketing, ulterior conducand zona de vanzari, iar apoi a devenit director general pentru Romania.

In 2007 a fondat SOAR Management si Investitii, o companie specializata in restructurari si managementul crizei, fiind managing partner al firmei. In prezent, acesta nu mai apare ca fiind actionar al companiei, conform datelor de la Registrul Comertului.

Anul trecut a fost propus ca ambasador al Qatar, insa intr-un final parlamentarii l-au respins motivandu-si decizia ca Nistor nu are experienta diplomatica.

Citeste si:

De asemenea, managerul contribuie cu editoriale pe Restograf.ro, un site despre restaurantele bucurestene care este controlat de George Butunoiu, unul dintre cei mai cunoscuti head-hunteri din Romania.

Valeriu Nistor este absolvent al Institutului Politehnic din Bucuresti in 1991 si a urmat cursuri de masterat la Academia de Studii Economice din Bucuresti si la Conservatoire National des Arts et Métiers din Paris (1993-1996).

Stirea a aparut initial in Ziarul Financiar.

Sursa foto: Sursa foto: www.fc-d.ro