Bittnet Systems - companie specializata in training pentru echipamente de networking, a generat anul trecut afaceri de 855.000 de euro, in crestere cu 85% fata de 2011, conform lui Cristian Logofatu, CFO si co-fondator al companiei.
Profitul, inca neglijabil, a crescut de 4,5 ori, la 52.000 lei.

Pentru 2013, compania urmareste afaceri de 1,5 mil. euro. In primele doua luni afacerile au crescut cu 60% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

“Desi suma pare mica, este rezultatul investitiilor continue din anii de activitate, EBITDA fiind de 32 000 euro”, spune Logofatu.

In anul 2012 compania a atras o investitie de tip Venture Capital, compania primind si o prima rambursare din fonduri nerambursabile Regio.

In 2012 compania a creat 7 locuri de munca noi, avand 10 angajati la sfarsitul anului fata de 3 la inceput.

Activitatea Bittnet s-a impartit in continuare intre training si integrare de solutii de comunicatii in proportie 40-60&, in zona de integrator inregistrandu-se cea mai mare crestere, ajungand la livrari de peste 500 000 euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri