Angajatii ANT nu mai pot folosi mobilele; abonamentele au fost suspendate

Angajatii Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), coordonata de ministrul delegat pentru IMM si Turism, Maria Grapini, nu mai pot folosi telefoanele mobile din data de 12 martie, pentru ca abonamentele le-au fost suspendate deoarece nu exista un contract intre ANT si operatorul de telefonie.

Astfel, salariatii ANT, care se ocupa printre altele de promovarea Romaniei in afara tarii, nu mai pot utiliza telefoanele mobile de serviciu. Ei nu mai pot nici suna si nici primi apeluri.

De pe telefoanele fixe din institutie nu mai pot fi apelate numere de telefon internationale. Totodata, de pe telefoanele fixe din ANT nu mai pot fi apelate nici numere de telefon mobil din tara, scrie Mediafax.

Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT), infiintata printr-o hotarare de Guvern intrata in vigoare in ianuarie 2013, are in jur de 150 de angajati. ANT este in subordinea Ministerului Economiei si este coordonata de Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM, Turism si Mediu de Afaceri.

Pana la infiintarea ANT abonamentele de telefonie mobila erau platite de Ministerul Economiei.

"Serviciul telefonic al angajatilor ANT a fost intrerupt in data de 12 martie 2013. In acest moment nu functioneaza niciun telefon de serviciu in ANT", a declarat agentiei MEDIAFAX Mirela Matichescu, vicepresedintele ANT.

Ea a spus ca serviciile telefonice au fost intrerupte pentru ca nu exista un contract semnat intre ANT si operatorul de telefonie mobila.

Intrebata ce masuri vor fi luate pentru deblocarea situatiei, Matichescu a afirmat ca vor fi urmate "procedurile specifice achizitiilor publice pentru semnarea contractului de furnizare a serviciilor telefonice".

Matichescu a mai spus ca in momentul de fata, niciun functionar al ANT, indiferent de functie, nu mai poate folosi telefonul de serviciu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri