In prezent, suma oferita este de 180.000 de dolari, banii urmand a fi donati pentru scopuri umanitare. Castigatorul licitatiei va petrece o ora cu Tim Cook, chiar in sediul Apple, putand sa discute despre orice.

Licitatia a inceput joi cu suma de 6.000 de dolari. In doar cateva ore, atinsese 16.000 de dolari si apoi, brusc, a sarit la 100.000 de dolari, dupa ce vestea s-a raspandit pe retele sociale.

Avand in vedere ca timpului lui Tim Cook este extrem de pretios – si interactiunile cu el extrem de rare, valoarea licitatiilor a crescut foarte mult. Printre cei ce au licitat se numara si concurenti ai companiei sau parteneri, precum BlackBerry sau Clearcrate, dar si un fotograf britanic care a licitat 130.000 de dolari. El ar fi dorit sa discute despre drepturile omului in Asia, unde calatoreste el.

Citeste si:

Oricum, va fi dificil sa se atinga suma de 3,46 milioane de dolari pe care un grup de investitori l-a platit in 2012 pentru a lua pranzul cu Warren Buffet. Licitatia a durat insa „ceva” mai mult timp – din anul 2000. Buffet a permis insa ca invingatorul sa mai vina cu un grup de sapte persoane.

Alte licitatii similare pe Charitybuzz au fost cele pentru o intalnire in spatele scenei cu Paul McCartney (70.000 de dolari) sau sa primesti sfaturi de la Richard Branson, fondatorul Virgin.