Galeta are o experienta de 18 ani in domeniul organizatiilor non-guvernamentale, iar in ultimii opt ani a lucrat pentru Fundatia Vodafone.

Pana anul trecut, cand a preluat conducerea fundatiei, a coordonat proiectele de responsabilitate sociala ale companiei, printre acestea numarandu-se dezvoltarea unor solutii de medicina pentru SMURD ori campania de donare de sange “O sansa pentru viata”.

Fundatia Vodafone are doi angajati, insa proiectele sunt dezvoltate cu ajutorului angajatilor companiei care se ofera voluntari.

Anterior, Angela Galeta (foto) a lucrat pentru SOS Satele Copiilor Romania, ca specialist in relatii publice si coordonator pentru strangerea de fonduri.

Managerul a absolvit Faculatatea de Chimie din cadrul Universitatii din Bucuresti in 1995.

Fundatia Vodafone investeste 2,2 milioane de euro anul acesta in proiecte de sanatate, educatie ori pentru preventia abandonului familial, cea mai mare suma, de 1,35 milioane de euro, fiind donata pentru constructia unei noi sectii de terapie intensiva pentru nou-nascuti la Spitalul Marie Curie.

Fundatia Vodafone a fost infiintata in iunie 1998, aceasta fiind prima fundatie lansata de o companie din Romania, dar si prima astfel de organizatie din cadrul grupului Vodafone.

Pana acum, fundatia a finantat peste 700 de proiecte in valoare totala de circa 15 milioane de euro, acestea avand ca beneficiari directi 200.000 de persoane.