Unele curse de pe Aeroportul International "Henri Coanda" inregistreaza intarzieri de pana la 90 de minute la decolare din cauza unor caderi repetate de tensiune din reteaua nationala de electricitate, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, conform Mediafax.

Potrivit sursei citate, pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti (AIHCB), traficul aerian se desfasoara normal, insa unele curse inregistreaza intarzieri la decolare de pana la 90 de minute.

"Intarzierile se inregistreaza ca urmare a unor caderi repetate de tensiune din reteaua nationala de electricitate, care au generat neregularitati la sistemul de procesare automata a bagajelor la plecare. In prezent se lucreaza pentru revenirea la capacitate maxima a sistemului. Bagajele pasagerilor au fost procesate in sistem manual, conform planului de contingenta, cursele programate pentru decolare operand cu intarzieri minime fata de programul de zbor", scrie in comunicat.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti precizeaza ca pasagerii pot obtine informatii in timp real despre situatia zborurilor pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti de pe pagina de web www.bucharestairports.ro/otp.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Urmatoarea tragedie, la Otopeni? Filmare cu imbulzeala INGROZITOARE