Noul contract este o continuare a proiectului derulat de TotalSoft si filialele OMV AG din Austria si Germania in 2011 si are ca obiectiv inplementarea solutiei Charsima CRM pentru filialele din intreaga Europa Centrala si de Est.

OMV AG este al treilea grup multinational care alege TotalSoft pentru dezvoltarea si implementarea unei platforme CRM la nivel global, dupa EconGas si ISTA. Grupul a avut vanzari de circa 42,65 de miliarde de euro si 29.000 de angajati anul trecut. In zona de explorare si productie, OMV activeaza in principal in Romania si Austria

„Prin implicarea in proiecte cu cerinte tehnice si de business extrem de riguroase, reusim sa mentinem un nivel ridicat al competentelor noastre in tehnologii Microsoft si sa generam noi oportunitati la nivel international”, a declarat Liviu Dragan (foto), directorul general al TotalSoft.

Totalsoft este cel mai mare producator de software de business din Romania, cu afaceri de circa 25,5 milioane de euro anul trecut, cifra asemanatoare cu cea din 2011. Compania are in jur de 1500 de clienti in sectorul privat si public in 27 de tari, printre care SUA, Germania, Austria, Marea Britanie, Brazilia, Polonia, Spania, Italia, Franta sau Arabia Saudita. Clientii provin din noua verticale, insa compania se concentreaza in special pe domeniile retail si distributie, constructii, servicii financiare si medical.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa, in 1991.