TotalSoft: Vrem sa ne fie clienti toate clinicile private care se deschid in Romania

TotalSoft, unul dintre cei mai mari producatori de software de pe piata locala, cu afaceri de 20,9 milioane de euro anul trecut, a implementat solutia software Charisma in cadrul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala.

Grupul MedLife este compus din 9 hyperclinici, 8 laboratoare de analize, 6 spitale, 3 maternitati si 26 de centre medicale generaliste.

“Obiectivul imediat al Charisma Medical Software este adaugarea in portofoliul de clienti a tuturor unitatilor medicale private care se deschid in Romania” a declarat Liviu Dragan (foto), director general al TotalSoft.

Charisma Medical Software este cel mai raspandit sistem informatic de management al activitatii medicale si de laborator pe piata medicala privata. Acesta gestioneaza peste 320 000 pacienti in clinici si spitale si circa 1,5 milioane de analize de laborator.

"Cifra de afaceri realizata anul trecut de cei mai mari zece jucatori ai pietei private de servicii medicale s-a ridicat la 230 mil euro. Peste 55% din aceasta valoare a fost realizata de primele trei companii, respectiv MedlLife, Regina Maria si Medicover, toate utilizatoare ale sistemelor informatice dezvoltate de TotalSoft", au mai precizat oficialii companiei.

Totalsoft este unul dintre cei mai mari producatori de software de business de pe piata locala, cu in jur de 1500 de clienti in sectorul privat si public in 27 de tari, printre care SUA, Germania, Austria, Marea Britanie, Brazilia, Polonia, Spania, Italia, Franta sau Arabia Saudita. Clientii provin din noua verticale, insa compania se concentreaza in special pe domeniile retail si distributie, constructii, servicii financiare si medical.

Compania este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa, in 1991.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri