TotalSoft, unul dintre cei mai mari furnizori de software de business de pe piata locala, si-a extins colaborarea cu Orange Romania, cel mai important jucator din telecomunicatii, urmand sa dezvolte pentru operator o serie de aplicatii de business destinate automatizarii proceselor interne.

Producatorul este furnizor de software al Orange Romania de 9 ani, prima aplicatie oferita fiind solutia de management al capitalului uman, Charisma HCM.

Pe piata comunicatiilor electronice din Romania, TotalSoft este furnizor de software pentru primii trei clasati, companii a caror cifra de afaceri insumata a depasit anul trecut valoarea de 2 miliarde de euro.

Totalsoft este unul dintre cei mai mari producatori de software de business de pe piata locala, cu in jur de 1500 de clienti in sectorul privat si public in 27 de tari, printre care SUA, Germania, Austria, Marea Britanie, Brazilia, Polonia, Spania, Italia, Franta sau Arabia Saudita. Clientii provin din noua verticale, insa compania se concentreaza in special pe domeniile retail si distributie, constructii, servicii financiare si medical.

Compania este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa, in 1991.

Citeste si:
Orange Money a depășit 200.000 de utilizatori în România
Orange Money a depășit...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Orange România anunță o cifră de afaceri în scădere cu 2,9% în T1
Setari Cookie-uri