Utilizatorii de iPhone si iPad vor putea de astazi sa downloadeze cel mai nou sistem de operare, iOS 7, care aduce cele mai profunde modificari de la lansarea primului model, in 2007. Pana in prezent, review-urile realizate de publicatiile internationale au fost in mare parte favorabile. Cum vor arata insa, comparativ, aplicatiile instalate, vezi in imaginile de mai jos.

Noul home screen (in stanga, iOS 6, in dreapta, noul iOS7)Ecranul homeTelefonulContacteleNoul calendarVremeaHartileAplicatia de vreme are un look nouNotesRemindereleCalendarulNoul App StoreEcranul acesta apare cand apesi dublu click pe butonul de homeNoul SiriSafari are un nou lookAsa vor fi organizate fotografiileAplicatia de avionAplicatia de bursaNoul Game CenterNoile setariTexteleWallpaperele noiSursa screenshot-uri

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri