Compania franceza Atos, unul dintre cei mai puternici integratori IT din lume, cu afaceri de peste 8,6 miliarde de euro in 2013 si prezent in Romania din 2011, a numit-o recent pe Catalina Dodu in functia de country manager. In Romania, business-ul Atos s-a ridicat la peste 24 milioane de euro si numara in prezent peste 900 de angajati, in 3 centre, la Bucuresti, Brasov si Timisoara.

In calitate de country manager, Catalina Dodu va prelua implementarea strategiei companiei pe plan local, care presupune incheierea de parteneriate strategice cu companii importante din domeniul IT si extinderea portofoliului de clienti.

Cu o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea de proiecte complexe IT, anterior numirii in functia de country manager, Catalina Dodu a condus divizia System Integration din cadrul Atos International, iar inainte, aceasta a fost director of product management in cadrul dezvoltatorului de solutii de securitate Bitdefender.

Catalina Dodu detine o diploma in Economie de la Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, precum si o diploma de master in domeniul Managementului de Proiecte IT. In iulie 2007 a absolvit si Programul MBA Romano-Canadian.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri