Atos, unul dintre principalii furnizori internationali de servicii IT, intentioneaza sa angajeze in Romania 750 de persoane pana la sfarsitul anului 2016. Campania de recrutare va fi derulata in urmatoarele luni, in toate orasele in care compania Atos Romania este prezenta (Timisoara, Bucuresti, Brasov si Iasi), dar nu se va limita la acestea.

Compania cauta in special candidati seniori, cu experienta mai mare de 3-4 ani in domeniul IT. Printre pozitiile disponibile se numara: SAP Basis Senior Administrator, SAP HANA Administrator, ABAP Developer, Java developer, .Net Developer, SharePoint Senior Administrator, Unix Senior Administrator, Windows Server (Wintel) Senior Administrator, Database (MS SQL/Oracle) Administrator, Exchange Senior Administrator, Mainframe Specialist, Backup Administrator (Backup EMC Networker & Avamar), Virtualization Engineer, Cloud Integration Senior Arhitect, Cloud Migration Senior Arhitect si Cloud Solutions Technical Engineer.

Pe langa pozitiile care necesita pregatire tehnica, compania ofera si pozitii precum: Business Assurance and Improvement Consultant, Contract Assurance Consultant, Continuous Improvement Manager, Solution Design Arhitect, IT Project Manager si Program Manager.

Atos le ofera viitorilor angajati, pe langa salarii atractive si competitive la nivelul pietei IT locale, o serie de beneficii extrasalariale. Acestia isi vor putea deconta echipamente sportive, abonamentele la sali de fitness si welness, echipamente IT, programe software, vacante, pensii si asigurari private pana la un plafon stabilit cu angajatorul.

Angajatii vor avea acces la peste 3.000 de programe de training tehnice si non-tehnice, disponibile pe o platforma online pe care fiecare angajat o poate accesa. Aditional, vor fi oferite traininguri direct la centrele Atos de catre partenerii companiei. La acestea se adauga, pentru multe dintre pozitiile oferite, posibilitatea dezvoltarii unei cariere internationale, cu deplasari frecvente de scurta durata in tarile in care activeaza Atos, dar si deplasari pe termen lung.

Atos Romania, prezenta pe piata locala din 2011, are in prezent 1.350 de angajati, majoritatea, peste 1.000, fiind la centrul din Timisoara. Compania isi doreste o dezvoltare sustinuta si in celelalte orase in care este prezenta. In urma achizitiei XEROX ITO in iunie 2015, Atos activeaza si in Iasi, urmand sa dezvolte si aceasta locatie ca centru de competenta pentru servicii IT.

Atos Romania a avut o crestere sustinuta in ultimii ani a numarului de angajati din Romania. In 2014 numarul acestora s-a dublat, iar, dupa o perioada de stabilizare in 2015, extinderea echipei, cu pana la 50%, va continua in 2016, urmand ca numarul de angajati sa ajunga la 1.800-2.000 de persoane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri