Tranzactia anului: Genpact a inchiriat 22.000 mp in parcul de birouri Hermes din Pipera. Catalina Jigman a reprezentat chiriasul

Genpact a inchiriat 22.000 mp cu o optiune de extindere pe inca 3.000 mp in cea de-a treia cladire din proiectul Hermes Business Campus, dezvoltat de belgienii de la Atenor. Compania a fost consiliata de Catalina Jigman, unul dintre cei mai experiementati consultanti din piata locala de birouri. Belgienii de la Atenor au mentionat odata cu anuntul tranzactiei ca au nivelul actual al chiriilor si evolutia constructie le permite sa se gandeasca la o vanzare a proiectului.

Cea de-a treia cladire din Hermes Business Campus va avea o suprafata totala de 30.000 de mp si va fi finalizata in decembrie 2016. Preluarea Genpact a 22.000 de mp reprezinta un grad de ocupare de 73% pentru cladirea a carei constructie va fi demarata (83%, daca se include si optiunea de extindere de 3.000 de mp). Prima cladire din Hermes Business Campus, de 18.000 mp a fost receptionata in aprilie 2014 si este inchiriata integral. Al doilea imobil, cu o suprafata de 24.000 mp a demarat in octombrie 2014 si va fi finalizat in februarie 2014, fiind preinchiriat in proportie de 20%. Pentru spatiile de birouri din a doua cladire sunt si alte negocieri.

Genpact urmeaza sa isi consolideze in Hermes Business Campus activitatea din Bucuresti. Catalin Jigman a confirmat pentru wall-street.ro ca a reprezentat Genpact in aceasta tranzactie. "Pentru o astfel de tranzactie se lucreaza in general in jur de 12 luni", a spus Jigman, unul dintre cei mai experiementati profesionisti de pe piata locala de birouri, pentru wall-street.ro.

Oficialii Atenor mentioneaza intr-un comunicat de presa ca evolutia proiectului permite companiei sa se gandeasca la vanzarea proiectului in functie de oportunitatile ce vor fi identificate pe piata de capital. De asemenea, oficialii Atenor mentioneaza ca evolutia pietei ii determina sa ia in calcul si alte oportunitati de investitii pe piata locala.

Citeste si:
Octagon vrea sa participe si in proiecte publice
Seful Octagon: Boom-ul din...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri