Saptamana trecuta, un zvon destul de bizar a aparut pe nepusa masa. Mai exact, surse din piata citate initial de Business Insider au subliniat ca Apple este interesata de construirea unui automobil marca proprie, acest lucru atragand angajati ai Tesla catre gigantul IT american.

„Am primit un mail nesolicitat de la un angajat Apple care vorbea despre «dezvoltarea unui vehicul». Aceasta persoana a subliniat ca mai multi angajati ai Tesla au plecat din cadrul acestei companii pentru a se angaja la Apple. «Cred ca aceasta miscare va schimba peisajul auto si va deveni un concurent serios pentru Tesla»”, scrie, citand acel mail, Business Insider.

Initial, mail-ul nu a fost bagat in seama, mai ales ca nu este deloc in stilul Apple „sa scape” astfel de eMail-uril. La doar o zi distanta, Mac Observer venea insa cu un raport propriu, citand surse familiare cu situatia, din care reiesea ca, intr-adevar, Apple angajeaza ingineri auto cu experienta in construirea si design-ul unei masini intregi, si nu doar anumitor componente.

Intrarea Apple in zona auto ar insemna o schimbare radicala a strategiei gigantului si, desi greu de crezut, avand in vedere zvonurile dar si departamentul de R&D al companiei extrem de dezvoltat, ar putea deveni realitate. Amintiti-va insa ca Apple, ca si Google dar si alte companii gigant, incep foarte multe proiecte si inregistreaza patente pentru produse si servicii care insa, deseori, nu ajung sa vada lumina zilei.

Cum consideri ca ar arata o masina Apple? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri