LG Electronics, unul dintre cei mai importanti producatori de electronice si electrocasnice la nivel global, pregateste lansarea smartphone-ului LG G4, pariu sud-coreenilor pe piata smartphone-urilor premium.

LG a inceput deja sa trimita invitatii catre presa la evenimentul ce va avea loc pe data de 28 aprilie si care se va tine concomitent in New York, Londra, Paris, Seul, Singapore si Istanbul.

Din imaginea oficiala a invitatiei reiese ca viitorul model va fi acoperit de piele, o decizie a grupului sud-coreean de a se axa pe materiale premium. Despre viitorul LG G4 se cunosc pana in momentul de fata cateva informatii legate de caracteristicile tehnice si acestea includ un procesor cu sase nuclee de la Qualcomm, 3GB memorie RAM, o capacitate de stocare de 32GB si un ecran de 5,5 inch cu rezolutie Quad HD.

Mai mult, pe partea multimedia, viitorul LG G4 va incorpora o camera foto de 16MP, si o camera foto secundara de 8MP. Totodata, smartphone-ul va beneficia si de o functie care ii va permite sa filmeze in modul 4K.

Inceputul de an a coincis cu lansarea pe piata a Samsung Galaxy S6, dar si a HTC One M9, doua dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale anului. Tot in prima parte a acestui an este asteptata si prezentarea pe piata si a Sony Xperia Z4, cel mai nou smartphone al japonezilor pe piata, companie care insa are mari probleme cu vanzarile, in special pe segmentul de dispozitive mobile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri