LG Electronics, unul dintre cei mai mari producatori de electronice si electrocasnice la nivel global, planuieste sa vanda nu mai putin de 12 milioane de smartphone-uri LG G4, cel mai nou terminal lansat de catre companie pe piata.

LG G4, varful de gama care ar urma sa concureze direct cu noile Samsung Galaxy S6, HTC One M9 sau iPhone 6, a fost prezentat recent la Londra si New York, reprezentantii companiei punand accentul pe trei directii principale – design, ecran si camera foto.

Chiar daca momentan nu este cunoscut pretul noului LG G4, specificatiile produsului si mai ales versiunile disponibile in momentul de fata il fac sa intre usor in randul modelelor premium lansate, o piata tot mai atractiva pentru utilizatori. La prima vedere, planul pentru a vinde 12 milioane de dispozitive este unul cat se poate de ambitios pentru o companie care concureaza serios cu numele mari din piata. Samsung, de exemplu, si-a anuntat planurile de a-si tripla vanzarile cu noile modele din seria Galaxy si estimeaza ca pana la final de an atat Samsung Galaxy S6 cat si Samsung Galaxy 6 Edge vor reusi sa se vanda in peste 70 de milioane de unitati la nivel global.

Caracteristici LG G4

Noul LG G4 dispune de un procesor Quad Core de 1,44 GHz Qualcomm, model Snapdragon 808, are 3GB cacitate de memorie si dispune de un ecran de 5,5 inch cu rezolutie 2K, de 2560x1440 de pixeli. Principala caracteristica a telefonul este mai ales camera foto, in care producatorul isi pune mari sperante, acesta fiind dotat cu un senzor performant si o rezolutie de 16 megapixeli, care, din primele teste, concureaza foarte bine cu camerele foto disponibile pe Galaxy S6 sau iPhone 6.

Camera foto de care dispune noul LG G4 poate filma in modul 4K la 30 de cadre pe secunda si in Full HD la 60 de cadre pe secunda. Mai mult, camera frontala de care dispune noul LG G4 este una de 8 megapixeli.

Smartphone-ul dispune de un acumulator cu o capacitate de 3.000 mAh, ceea ce ar fi suficient pentru a face fata unei zile intregi de lucru.

Mai multe detalii tehnice despre LG G4 poti consulta aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri