A convinge un copil mic sa se spele pe dinti se poate transforma, uneori, intr-un adevarat campionat de wrestling in toaleta ta. Noul ceas Octupus, pentru copii cu varste intre 3 si 8 ani, are ca scop sa ajute in acest sens si in alte obisnuinte zilnice.

Campania pe Kickstarter a Octupus a atras deja 300.000 de dolari, din cei 50.000 necesari, lucru care indica un interes mare pentru aceasta tehnologie.

Octupus, realizat de JOY, are trei functii principale. Este un ceas, invatandu-i pe copii sa citeasca trecerea timpului atat digital, cat si analog. Apoi, este un program care, prin pop-up-uri prietenoase atentioneaza copilul ce activitate ar trebui sa intreprinda – exercitii, baie, sa hraneasca catelul etc. Nu in ultimul rand, este un asistent, oferind ponturi, notite si remindere atat pentru copii, cat si pentru parinti.

Copiii "nu inteleg conceptul de timp

„Studiile arata ca cei sub 8 ani nu inteleg conceptul de timp, si cu atat mai putin sa isi aminteasca ce ar trebui sa faca pe masura ce acesta trece”, spun reprezentantii companiei pe pagina de Kickstarter. „Am construit primul ceas care ii ajuta sa inteleaga ce se asteapta parintii sa faca si cum sa foloseasca timpul. Consideram ca acest lucru ii va ajuta pe copii sa isi formeze obiceiuri bune si sa ii ajute sa isi asume responsabilitati”.

Ceasul costa 60 de dolari + transport.

Cum ti se pare proiectul? Te incurajam sa comentezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri