Uber anunta ca optiunea Business profiles este acum disponibila si pentru utilizatorii din Romania. Aceasta le permite sa faca diferenta intre calatoriile in interes personal si cele in interes de serviciu si sa asocieze conturi bancare diferite celor doua profiluri: personal si de business.

Pentru asta, Uber a dezvoltat tehnologia din spatele aplicatiei care permite acum descarcarea si procesarea cu usurinta a documentelor fiscale emise de soferii parteneri care ofera servicii pe platforma Uber.

“Urmatorul pas va fi Uber for Business, un serviciu pentru mediul de afaceri. Acesta va permite unei companii sa isi faca un cont sub care sa ofere angatilor curse atat in tara, cat si in calatoriile de afaceri in alta tara. Pentru angajati, aceasta inseamna ca nu mai trebuie sa plateasca ei cursa si apoi sa o deconteze, compania fiind cea care acopera direct costul,” a spus Nicoleta Schroeder, general manager, Uber Romania.

Trecerea de la un profil la altul se face simplu, prin atingerea unui buton. Indiferent de profilul ales (personal sau de business), utilizatorii din Romania pot acum sa isi descarce documentele fiscale dupa fiecare cursa si pot opta sa primeasca rapoarte saptamanale sau lunare, cu toate documentele aferente acelei perioade.

Cum iti setezi profilul de business:

Citeste si:
Cum functioneaza noua optiune de identificare faciala a UBER
Cum functioneaza noua optiune...
  • In aplicatia Uber, selecteza butonul de Meniu aflat in coltul din stanga sus al ecranului si mergi la Setari (Settings)
  • Iti vei putea seta un profil de business si vei putea modifica adresa de email catre care vor fi trimise documentele fiscale, precum si detaliile cardului asociat profilului
  • Apoi, ai optiunea sa setezi frecventa cu care vei primi rapoarte cu situatia curselor efectuate - pot fi saptamanale, lunare, sau ambele
  • Poti edita si numele profilului de business (de exemplu, Alex - work) si imaginea asociata acestuia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cum iti ia Uber 200 de dolari in 8 minute - Video