LG continua traditia cu doua flagship-uri pe an, cu un V20, nou mode de top alaturi de G5. LG V20 este al doilea smartphone din serie si, totodata, urmasul modelului V10 de anul trecut si va intra pe piata in acesta toamna.

Caracteristica definitorie a seriei, ecranul secundar, se pastreaza in continuare. Ca si inaintasul sau, V20 are, alaturi de ecranul principal, un al doilea ecran folosit pentru notificari si afisarea anumitor informatii, precum data si ora.

Noul device permite schimbarea bateriei si este construit dintr-un aliaj de aluminiu care, conform producatorului, este folosi si in industria aviatica. Capacul din spatele telefonului, care poate fi desprins, este dominat de doua camera foto sub care a fost plasat cititorul de amprente, scrie News.ro.

Ecranul principal are 5,7 inch cu rezolutie QHD, iar la interior V20 ascunde setul standard al unui flagship actual: procesor Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM si o baterie de 3.200 mAh.

Configuratia foto include o camera de 13 MP cu stabilizare optica, careia i se alatura o a doua camera de 8 MP cu obiectiv ultra-angular. Camera de selfie-uri are 5 MP. LG V20 va intra pe piata in acesta toamna si va fi primul smartphone dotat cu cea mai noua versiune de Android, 7.0 Nougat.

Principalii concurenti ai LG sunt Samsung, Apple, Sony sau Huawei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri