Caracteristica definitorie a seriei, ecranul secundar, se pastreaza in continuare. Ca si inaintasul sau, V20 are, alaturi de ecranul principal, un al doilea ecran folosit pentru notificari si afisarea anumitor informatii, precum data si ora.

Noul device permite schimbarea bateriei si este construit dintr-un aliaj de aluminiu care, conform producatorului, este folosi si in industria aviatica. Capacul din spatele telefonului, care poate fi desprins, este dominat de doua camera foto sub care a fost plasat cititorul de amprente, scrie News.ro.

Ecranul principal are 5,7 inch cu rezolutie QHD, iar la interior V20 ascunde setul standard al unui flagship actual: procesor Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM si o baterie de 3.200 mAh.

Citeste si:

Configuratia foto include o camera de 13 MP cu stabilizare optica, careia i se alatura o a doua camera de 8 MP cu obiectiv ultra-angular. Camera de selfie-uri are 5 MP. LG V20 va intra pe piata in acesta toamna si va fi primul smartphone dotat cu cea mai noua versiune de Android, 7.0 Nougat.

Principalii concurenti ai LG sunt Samsung, Apple, Sony sau Huawei.