Rebeca Cuciuc, HR Director la Electronic Arts, a fost primul invitat in Saptamana Joburilor in IT pentru a vorbi despre oportunitatile din acest domeniu.

Despre gaming stiu putini oameni, dar domeniul acesta este unul dintre cei mai buni angajatori din zona IT din Romania. Pe langa angajati tehnici, zona aceasta are nevoie si de oameni creativi. Electronic Arts produce jocuri cum ar fi noul FIFA 17 inclusiv la Bucuresti, unde are peste 1.500 de angajati. Am vorbit cu Rebeca Cuciuc, director de resurse umane la Electronic Arts pentru a analiza starea pietei de gaming, vazuta din perspectiva joburilor.

"Noi am crescut organic in ultimii 10 ani si in momentul de fata suntem aproximativ 1.500 de angajati si colaboratori si avem 40 de roluri deschise, atat joburi tehnice, cat si joburi in zona de creatie. Avem si joburi in departamente de suport de gaming, cum ar fi IT si security", spune Rebeca Cuciuc.

"Stim ca industria de IT se plateste bine, dar fiecare angajator face eforturi sa se diferentieze in functie de targetul de oameni pe care il are. Noi avem o serie de beneficii customizate pe profilul oamenilor nostri si investim in ei pe parcursul angajarii - pregatire, tehnologii inovatoare, avem un sediu care cuprinde 10 etaje de mediu care sa stimuleze inovatia si cultura pe care ne-o dorim. Daca ar fi sa mentionez o beneficiu care nu e atat de cunoscut in Romania, sunt pachetele de actiuni care induc miza personala in mersul companiei", a mai spus directorul de resurse umane al Electronic Arts.

Citeste si
Romanii isi cauta alt job. Au "asaltat" site-ul eJobs cu CV-urile
Setari Cookie-uri