Este stiut ca Tim Cook a fost un sustinator fervernt al lui Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba, CEO-ul Apple sustinand chiar si o strangere de fonduri pentru campania acesteia.

Intr-o postare pe Intranet obtinuta de TechCrunch, Cook explica de ce a ales sa se intalneasca cu Trump.

Dupa ce a mentionat probleme precum energia regenerabila, reforme taxale si reforme ale proprietatii intelectuale, Cook a scris:

Citeste si:

“Sunt o multime de probleme similare, si calea pentru a le rezolva este a interactiona cu autoritatile. Personal, nu am considerat ca a ramane pe margine si a observa este de preferat. Nu poti influenta aceste probleme decat daca esti in arena. Asa ca fie ca vorbim de SUA, UE, China sau America de sud, interactionam, activam. Si facem acest lucru chiar daca suntem de acord sau nu suntem de acord. Nu schimbi lucrurile doar tipand. Schimbi lucruri prin a demonstra tuturor de ce modalitatea ta este cea mai buna. In multe feluri, este o dezbatere pe idei”, a declarat CEO-ul Apple.
Totodata, pentru prima oara, Cook a subliniat ca Apple iti conduce business-ul “complet prin energie regenerabila”. Anterior, compania spunea ca “doar” 93% din operatiunile companiei erau realizate pe baza energiei regenerabile.

Sursa foto.