Unii dintre cei mai de succes lideri din tehnologie, inclusiv Satya Nadella, Bill Gates si Mark Zuckerberg, au toti o trasatura de caracter comuna – asertivitatea.

Paysa, un site care ofera informatii privind salarizarea si diferite date pentru cei care isi cauta un job, au folosit super computerul IBM, Watson, pentru a determina top 11 lideri tehnologici ca asertivitate, notandu-i de la 0 la 1.0.

Notam ca definitia “asertivitatii” este, conform DEX, “caracteristica a unei persoane care isi exprima cu usurinta punctul de vedere si interesele, fara anxietate, fara a le nega pe ale celorlalti”.

Deci, care este topul? CEO-ul Microsoft, Satya Nadella a iesit pe primul loc, cu un scor impresionant de 0,92, mai mult decat Bill Gates, miliardarul fondator al Microsoft si fost CEO al companiei, care a avut un scor de 0,90.

Cofondatorul si CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, s-a clasat pe locul trei, cu un scor de 0,87.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri