WALL-STREET.ro: Cum s-a schimbat piata solutiilor software in ultimii ani - ce vor diferit clientii, cum ii abordati voi diferit in ultimii 2-3 ani?

Bogdan Dumitrescu: Tehnologiile de ultima generatie si digitalizarea activitatilor au transformat radical modul de realizare a afacerilor. Accentul s-a mutat pe sisteme informatice care asigura siguranta datelor, planificarea resurselor, cresterea performantei angajatilor si accesibilitate de pe orice dispozitiv si din orice locatie. Aceste transformari au condus, in ultimii 4, 5 ani, la o cerere tot mai mare de solutii software pentru business si la nevoia de personal bine instruit, pregatit sa tina pasul cu avantul tehnologic.

In context, companiile si-au regandit strategia de afaceri astfel incat sa aiba acces rapid la informatie, la interpretarea datelor, pe baza carora sa poata lua decizii in concordanta cu asteptarile si comportamentul clientului final.

Tendintele consumatorilor in materie de tehnologie si accesibilitate sunt globale, iar cerintele pietei romanesti de business nu difera. Fiecare antreprenor este in contact permanent cu evolutiile ce se petrec pe scena internationala, pentru ca-i influenteaza direct activitatea. Cei care isi doresc performanta vor cauta sa integreze tehnologia in activitatea zilnica.