”Farlei are nu doar ani multi de experienta in cadrul companiei, in cadrul centrului de dezvoltare de aplicatii software, dar si abilitati foarte bune de relationare cu cei din jur si un excelent background antreprenorial care se potriveste foarte bine cu viziunea Stefanini”, spune Marco Stefanini, fondator si CEO global al companiei.

Din pozitia de Vicepresedinte pentru regiunea EMEA, Farlei raspunde de definirea intregii strategii pentru divizia de dezvoltare de aplicatii din tarile pe care le coordoneaza si gestioneaza echipele de vanzari, de pre-vanzari si de livrare catre client.

Farlei s-a alaturat companiei Stefanini in 2009, pe pozitia de Manager in cadrul centrului de dezvoltare de aplicatii (ADC), cu misiunea de a construi o echipa de la zero. In doi ani, a ajuns sa coordoneze 200 de oameni si sa deserveasca impreuna cu acestia nu mai putin de 20 de clienti, gestionand venituri de peste 20 de milioane de reali brazilieni (aprox. 12 milioane USD).

In 2013, Farlei Kothe a fost numit Director Regional in cadrul companiei, fiind responsabil de coordonarea mai multor centre ADC din Brazilia, printre care Porto Alegre, Curitiba, Brasília, Rio de Janeiro si Juiz de Fora.