Telekom: YouTube nelimitat plus trafic de date gratuit

Telekom Romania anunta noi oferte pentru utilizatorii Cartelei Telekom, care le aduc acestora beneficii de date pentru video streaming si acces la aplicatiile de social media preferate.

Cu optiunea de 5 euro credit, utilizatorii serviciilor preplatite beneficiaza o oferta care include minute, SMS-uri si beneficii de date unice, cu trafic gratuit si nelimitat atat pentru video streaming, cat si pentru incarcarea de continut video pe cele mai populare platforme - YouTube, HBO GO, Netflix, Amazon Video, Facebook si Telekom TV, precum si trafic gratuit in cele mai utilizate aplicatii de social media – Facebook, Facebook Messenger si WhatsApp, fara a consuma resursele de date incluse.

In plus, la toate optiunile, utilizatorii Cartelei Telekom primesc trafic consistent de date, de 30 GB / 30 de zile, la viteze 4G, cu bonusul GigaDay, pentru acces la Internet fara grija consumului de date.

Detalii complete despre noile oferte #Netliberare la Cartela Telekom sunt disponibile pe telekom.ro.

Citeste si:
Instagram, una dintre aplicațiile care te „spionează” cel mai mult
Instagram, una dintre...
Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri