Piata smartphone-urile a evoluat semnificativ, specificatii bune intalnindu-se in acest moment si in cadrul telefoanelor care nu se bucura de aceeasi promovare precum Samsung Galaxy S9, iPhone X sau oricare alt varf de gama.

Smartphone-ul a devenit o componenta indispensabila a vietii noastre de zi cu zi, fiind unul dintre principalele lucruri pe care le luam dupa noi de fiecare data cand plecam de acasa. In cazul in care nu esti dispus sa dai mii de lei pe ultimele varfuri de gama aparute in industrie, iti prezentam un top al smartphone-urilor ieftine dar bune care se gasesc in acest moment in piata, conform techradar.com

Top 5 telefoane ieftine cu specificatii bune

1. Moto G5

Telefoane ieftine

sursa foto: SB7 / Shutterstock.com

Pe prima pozitie in topul celor mai bune smartphone-uri ieftine se afla Motorola Moto G5. Chiar daca nu vine la pachet cu un procesor de ultima generatie sau cu functia NFC, utilizarea acestui smartphone se poate transforma intr-o experienta placuta.

Smartphone-ul are o baterie de 2.800 mAh, ce ii ofera o autonomie de o zi. Camera foto principala este de 13 MP, iar cea frontala de 5 MP. Procesorul Qualcomm Snapdragon 430 Octa-core este de 1.4 GHz si iti permite sa rulezi muzica, jocuri si filme fara a avea probleme. Telefonul dispune de conectivitate 4G LTE si un senzor de amprente care ii confera un grad de securitate mai ridicat.

Acesta are o memorie RAM de 3GB si o memorie interna de 16 GB. Display-ul are o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si o diagonala de 5 inch.

Il puteti cumpara cu o reducere de 43% de AICI.

2. Motorola Moto E4 Plus

Telefoane ieftine

sursa foto: Bascar / shutterstock.com

Smartphone-ul Moto E4 Plus se remarca prin bateria sa de 5.000 mAh care ii ofera o autonomie de pana la doua zile. Acesta are o camera foto principala de 13 MP si o camera frontala de 5 MP, care va ofera posibilitatea sa faceti fotografii de calitate chiar si in conditii de lumina scazuta.

Moto E4 are un procesor Quad Core 1300, memorie RAM de 3 GB si memorie interna de 16 GB. Display-ul are o rezolutie de 1.280 x 720 pixeli cu 1,6 milioane de culori si o diagonala de 5.5 inch.

Il puteti cumpara de AICI.

3. Wileyfox Swift 2 Plus

telefoane ieftine

sursa foto: screenshot wileyfox.com

Pentru un telefon pe care il gasiti in majoritatea ofertelor la un pret de sub 200 de lire sterline, modelul Swift 2 Plus al celor de la Wileyfox poate fi o alegere inteleapta. Designul carcasei din aluminiu este unul placut si performantele modelului nu sunt de neglijat.

Display-ul ecranului are o rezolutie de 1.280 x 720 si o diagonala de 5 inch. Procesorul este un Snapdragon 430, memoria RAM este de 3GB si cea interna este de 32 de GB. Acesta are o baterie de 2.700 mAh si in ceea ce priveste camerele foto, cea principala este de 16 MP, iar cea frontala de 8 MP.

4. Nokia 6

telefoane ieftine

sursa foto: Joe Ravi / Shutterstock.com

Smartphone-ul Nokia 6 are un design elegant, avand o carcasa realizata integral din aluminiu. Bateria de 3.000 de mAh nu reprezinta un punct forte al dispozitivului, care are o memorie RAM de 3 GB si o memorie interna de 32 de GB. In ceea ce priveste display-ul, care dispune de Corning Gorilla Glass, acesta are o rezolutie de 1.080 x 1.920 pixeli, cu 16 milioane de culori si o diagonala de 5.5 inch. Camera foto principala este de 16 MP, iar cea frontala de 8 MP.

Il puteti cumpara de AICI.

5 Motorola G4 Plus

Modelul G4 Plus vine, in mare parte, cu aceleasi specificatii regasite si in cadrul modelului G4, diferentiindu-se de acesta prin prezenta scanner-ului de amprenta si a unei camere foto mai performante. Smartphone-ul are un display cu o diagonala de 5.5 inch si o rezolutie de 1.920 x 1.080 pixeli. Procesorul este un Snapdragon 617, in timp ce memoria RAM poate ajunge pana la 4 GB, in functie de model. Ca si memorie interna, acesta dispune de 16 GB. Camera principala este de 16 MP, iar cea frontala de 5 MP.

Sursa foto: By ImYanis / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri