Dupa ani intregi de zvonuri legate de lansarea unui smartphone pliabil, Samsung a facut primul anunt oficial cu privire la acest produs, precizand ca va putea ajunge pe rafturile magazinelor.

Povestea telefonului pliabil dezvoltat de catre Samsung a inceput in 2013, cand reprezentantii companiei au adus in discutie, in cadrul Consumer Eletronics Show din Las Vegas, ideea dezvoltarii unui produs de acest fel. De-a lungul timpului au existat mai multe zvonuri cu privire la felul in care smartphone-ul va arata.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

La finalul anului trecut, o pagina de suport aparuta pe website-ul Samsung, dedicata modelului "SM-G888N0", a atras atentia publicatiilor de specialitate din strainatate si a dat curs mai multor teorii cu privire la lansarea in scurt timp a telefonului pliabil. In plus, aceste teorii au fost intarite de faptul ca acelasi model "SM-G888N0" a aparut si in registrele celor de la Radio Research Agency din Coreea de Sud, cat si in cele de la Bluetooth Special Interest Group.

CEO-ul diviziei mobile a Samsung confirma zvonurile privind smartphone-ul pliabil

Se pare insa ca acum totul este oficial, DJ Koh, CEO-ul diviziei de mobile a Samsung, confirmand faptul ca acest model va fi lansat pana la finalul anului 2018, insa nu exista o garantie in ceea ce priveste posibilitatea de a-l cumpara anul acesta. Reprezentantul Samsung a sugerat ca smartphone-ul pliabil ar putea fi prezentat in cadrul conferintei "Samsung Developer" care va avea loc in San Francisco in luna noiembrie a acestui an, conform techradar.com.

Sursa foto: By Mahony / Shutterstock.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Romanii si electrocasnicele: care sunt trendurile