Mega Image va lansa luna aceasta cardul propriu, in format fizic si digital. wall-street.ro a aflat primele amanunte despre el: cum va functiona si cum va putea fi folosit?

Adrian Nicolaescu, marketing VP la Mega Image, spune ca “prin card, promotiile ajung direct la tine si sunt personalizate in functie de achizitiile recurente ale tale”, spune el.

Practic, pe masura ce cumperi din magazin, cardul “va retine” ce achizitii faci, urmand sa iti personalizeze optiunile pentru cumparaturi mai rapide, dar si cu preturi diferite fata de cele de la raft.

“Cardul te invata, practic. Stie ca daca cumperi o data la doua saptamani servetele, de exemplu, iti va face o oferta personalizata pentru acele servetele, mai ieftin decat la raft”, spune oficialul companiei.

Cel mai probabil cardul va fi lansat chiar saptamana viitoare. Cu ajutorul lui, poti achizitiona din orice magazin al Mega Image, indiferent de locatia sa, oferte personalizate.

Cele mai avantajoase oferte...
Citeste si: Cele mai avantajoase oferte la abonament: Orange, Telekom si Vodafone

Am discutat despre acest subiect cu Nicolaescu cu ocazia lansarii primului magazin inteligent al companiei, din Barbu Vacarescu. Magazinul dispune de noua senzori inteligenti, instalati cu ajutorul Vodafone Romania. “In sase luni, dupa ce terminam perioada pilot, vom extinde proiectul si in alte magazine Mega Image”.

Citeste totul despre primul smart market din tara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Vodafone activeaza primele statii radio 5G in Romania