Laptopurile Lenovo Legion Y740, lansate la CES 2019, vor fi disponibile din luna februarie 2019 si in Romania. Prevazute cu cele mai noi placi grafice NVIDIA GeForce RTX, procesoare Intel Core si Windows 10 Home, noile laptopuri Legion Y740 au fost create pentru a raspunde cerintelor de performate si mobilitate ale celor mai avizi gameri.

Dezvoltate special pentru gameri, laptopurile Lenovo Legion au fost imbunatatite in timp. In 2019, aceste laptopuri au fost optimizate pentru a raspunde performantelor cerute de gameri. Disponibile cu cele mai recente placi grafice NVIDIA GeForce RTX, procesoare Intel Core si Windows 10 Home, aceste laptopuri ofera viteze de joc extrem de rapide pentru a suporta cele mai noi jocuri, editare foto si video, maratoane de seriale si filme sau operarea mai multor taskuri simultan. In plus, designul lor este discret, fara leduri sau culori care sa atraga atentia.

Flagship-ul Lenovo Legion Y740, disponibil in variantele de 15 si 17 inchi, este echipat cu cele mai recente placi grafice NVIDIA. Modelul de 15 inchi este disponibil cu cele mai noi placi grafice GeForce RTX 2060 si GeForce RTX 2070 Max-Q, oferindu-i destula putere pentru a sustine cele mai noi jocuri. Versiunea mai mare, de 17 inchi, ofera si mai multa putere, pana la GeForce RTX 2080 Max-Q, fiind un upgrade al generatiilor anterioare din seriile GeForce GTX 10.

Ambele variante sunt echipate cu procesoare pana la Intel Core i7 de generatia a opta, memorie optionala de 32 GB DDR4 2666Mhz si tastatura 100% anti-ghosting CORSAIR iCue RGB cu sistem de retroiluminare cu peste 16 milioane de optiuni de personalizare a culorilor.

In plus, Lenovo Legion Y740 dispune de sistemul de difuzoare Dolby Atmos cu Dolby® Sound Radar pentru un sunet bogat, care te pune in actiune prin difuzoarele speciale dezvoltate de Dolby.

Ales Simoncic, Lenovo:...
Citeste si: Simoncic, Lenovo: Aptitudinile AI, din ce in ce mai necesare la munca

Pentru a evita blocarea si sacadarea imaginilor, utilizatorii se vor bucura de ecranul de 144 Hz Full HD (1920 x 1080) de pe Lenovo Legion Y740 cu functie NVIDIA G-SYNC, conceput pentru a le permite gamerilor sa se bucure de un joc mai cursiv, nefragmentat. In plus, datorita suportului pentru Dolby Vision® si a ecranului mai luminos, optional pana la 500 de niti, Lenovo Legion Y740 va oferi noi dimensiuni divertismentului prin imagini mai clare si mai vii.

Bateria lui Legion Y740 a fost imbunatatita fata de cea a predecesorului sau pentru a rezista pana la sase ore atunci cand laptopul nu este conectat la o sursa de electricitate. Iar sistemul de ventilatie dual Lenovo Legion Coldfront mentine temperatura stabila a laptopului indiferent de performantele grafice pe care le necesita diferitele jocuri, asigurandu-le astfel gamerilor un joc fara intreruperi.

Lenovo Legion Y740 este disponibil la principalii parteneri Lenovo din Romania la un pret recomandat incepand de la 7.399 lei.

Ce rezultate are noul...
Citeste si: Ce rezultate are noul showroom eMAG din Baneasa


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
5 laptopuri Lenovo pentru munca sau pentru distractie