Incepand cu luna martie, UPC Romania si-a mutat sediul central in cladirea de birouri The Bridge 2, dezvoltata de Forte Partners, unul dintre cei mai activi dezvoltatori locali de pe piata de birouri. The Bridge 2 este amplasata in zona de centru - vest a Capitalei, unul dintre cele mai noi hub-uri de birouri, in apropiere de statia de metrou Grozavesti.

Birourile dedicate angajatilor UPC din Bucuresti vor fi amplasate intr-un spatiu total de 5.500 de mp, distribuit pe trei etaje (etajele 8-10).

Prima etapa a mutarii a avut loc la inceputul lunii martie prin relocarea angajatilor din sediul de pe Soseaua Nordului. In luna iunie se va derula cea de-a doua etapa, care consta in relocarea angajatilor care lucreaza in sediul din Sema Park.

„Ne bucuram sa inauguram noul sediu UPC Romania intr-o cladire ultramoderna, care contribuie la crearea unui mediu de lucru armonios si dinamic. Mutarea in cladirea The Bridge 2 aduce doua mari beneficii pentru echipa noastra. Primul este reprezentat de facilitatile excelente oferite de spatiile special amenajate pentru diferite tipuri de activitati, cat si de facilitatile care tin de sustenabilitatea cladirii si accesibilitate. In al doilea rand, vom aduce impreuna echipele din Bucuresti, acest spatiu favorizand schimbul de experienta, creativitatea si conectarea angajatilor nostri”, a declarat Mihnea Radulescu, CEO al UPC Romania.

Conceptul se bazeaza pe spaţii deschise si birouri tip open space, un numar extins de sali de sedinta, spatii create pentru a favoriza munca in echipa sau lucrul individual, phonebooth-uri (incaperi in care angajatii pot intra in conferinte telefonice), dar si spatii informale – precum zone pentru relaxare si coffee point-uri. Astfel, amplasarea spatiului este una dinamica si angajatii au posibilitatea de a alege spatiul cel mai potrivit pentru activitatea pe care o desfasoara.

Dezvoltarea si implementarea proiectului au fost realizate cu sprijinul companiei de consultanta imobiliara Colliers International Romania.

Proiectul The Bridge include mai multe cladiri de birouri de clasa A (3S+P+10) cu o suprafata de aproximativ 80.000 metri patrati. Cladirea indeplineste cele mai inalte standarde de calitate si de sustenabilitate. Angajatii UPC au la dispozitie, in spatiile comune, prize pentru masini electrice, parcare pentru biciclete, spatiu verde exterior amenajat pentru relaxare, tehnologie LED, lumina naturala pentru toate spatiile de birouri, toate aceste facilitati contribuind la asigurarea unui spatiu de lucru armonios.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri