Datorita diverselor aparate de gatit, oricine poate deveni acum un chef in bucatarie, iar noi avem cateva astfel de sugestii de dispozitive le poti face cadou de Paste cuiva drag sau chiar sa le luati pentru voi.

Chiar daca unora dintre noi nu le place asta, Pastele ramane a fi la romani o sarbatoare unde se mananca mult, desi nu intotdeauna sanatos. De aceea, daca aveti nevoie de niste idei de cadouri de Paste, avem noi cateva sugestii de aparate pentru gatit sanatos.

Cadouri de Paste - Espressor manual Breville Prima Latte

Breville Prima Latte permite sa folosesti orice fel de lapte, rezervorul de 300 ml fiind detasabil, astfel incat poate fi depozitat usor in frigider. Rezervorul de apa, ergonomic si mai mult decat generos, de 1,5 litri, impreuna cu zona de preincalzire a cestilor completeaza functiile pe care acest espressor ti le ofera. Cantitatea maxima este suficienta pentru prepararea a 8 portii de cappuccino. Acest aparat pentru cafea poate fi un cadou de Paste pentru iubitori. Poate fi cumparat de aici.

Gratar electric Tefal

Chiar daca vremea de primavara nu prea tine cu noi, nu ar trebui sa renuntam la planurile pentru gratare, macar si la adapost. Gratarul electric de la Tefal are un senzor automat pentru gatit, timpul de preparare si temperatura fiind reglate automat in functie de grosimea si de numarul de portii asezate pe suprafata de gatit. Este prevazut cu 6 programe automate de gatit - burger, pui, sandwich, carnati, carne rosie si peste - un program pentru alimente congelate si un mod manual cu 4 setari de temperatura. Puteti sa il faceti cadou de Paste cuiva din familie, dintre prieteni sau, de ce nu, sa-l luati pentru voi. Il gasiti aici.

Cadou pentru sarbatorile Pascale‎ - Masina de paine Tefal Pain et Tresors

In ultimii ani se pune tot mai mult accent pe mancarea sanatoasa si produse din ingrediente naturale, iar o masina de paine poate fi un dispozitiv util. Poti prepara, pe langa paine, si aluat de pizza, paste, gem, terci, cereale, chiar si produse lactate. Cele 22 de programe automate includ si 3 programe fara gluten pentru o varietate de paini si prajituri, precum si 3 programe pentru produse lactate ce pot fi preparate datorita recipientului dedicat de 1 L. Acum este mai usor ca oricand sa coci acasa o paine buna, cu aparatul pe care il puteti achizitiona de aici.

MultiCooker Crock-Pot Express

Tot unei alimentatii sanatoase este destinat si acest vas pentru gatire sub presiune, care incorporeaza 12 aparate de gatit intr-unul singur. Puteti prepara carne/ tocanite, fasole, orez, iaurt, pasare, supe si chiar deserturi. Are 8 programe si 4 moduri de gatire. Cu functia manuala puteti sa gatiti orice tip de preparat si sa configurati timpul de gatire si modul de preparare dupa nevoile voastre. Aparatul pentru gatit poate fi comandat de aici.

Cadouri de iepuras - Blender multi functional Russell Hobbs

O doza optima de nutrienti naturali poate imbunatatii starea de sanatate, corpul si modul in care te simti, iar acest blender NutriBoost este un aparat ideal pentru persoanele care vor sa se bucure de mai multe alimente proaspete, fara multa bataie de cap. Datorita functiilor oferite, e simplu si rapid sa preparati smoothie-uri, supe, sosuri si bauturi pline de nutrienti, fara ca acestea sa isi piarda din vitaminele naturale. Blenderul NutriBoost vine impreuna cu 5 recipiente, 3 mari si 2 mici, si poate fi cumparat de aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri