Acum, dispozitivele smart nu mai sunt doar de dimensiunea unora pe care poti sa le porti cu tine in buzunar sau in rucsac, dar sunt si electrocasnicele care iti pot transforma casa in una mai smart. Avem mai jos cateva recomandari cu astfel de produse.

La eMAG este acum saptamana electrocasnicelor si se fac reduceri de pana la 45%. Noi am selectat cateva electrocasnice mari pentru o casa mai smart.

Masina de spalat rufe

In pofida designului sau ingust, masina de spalat Samsung are o capacitate de 7 kg, care va permite sa spalati rapid o multime de rufe dintr-o singura incarcare. Astfel, se reduce frecventa spalarilor, ceea ce duce la economie de timp, energie si apa. Chiar daca ati uitat sa mai aruncati ceva in masina de spalat, Add Wash va permite sa adaugati articole dupa a inceput deja ciclul de spalare. Sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check detecteaza si diagnosticheaza problemele si furnizeaza solutii simple de depanare, utilizand o aplicatie pentru smartphone. Masina de spalat smart are o reducere de 19% si se gaseste aici.
Cuptor incorporabil

Acest Arctic AROIM24500BC este un cuptor din clasa energetica A+, cu timer electronic si sistem de curatare catalitic. Are 12 functii de gatit, de la programul 3D sau ventilatie cu aer cald la cel de Pizza. Sistemul de curatare catalitic Self Clean presupune un panou absorbant care atrage grasimea si vaporii. Functie de gatire 3D activeaza simultan toate cele 3 elemente de incalzire, superior, inferior si spate, pornind in acelasi timp ventilatorul si asigurand o distributie uniforma a caldurii pentru o coacere uniforma. Cuptorul Arctic mentine temperatura adecvata servirii preparatelor. Cumpara cuptorul incorporabil de aici, cu 25% mai ieftin.

Frigider 2 usi LG

LG DoorCooling+ face temperatura din interior mai uniforma si raceste 35% mai rapid decat un sistem de racire conventional. Acesta reduce semnificativ diferenta de temperatura intre partea interioara si partea de la usa a compartimentului. Compresorul Inverter Linear a revolutionat nucleul frigiderului, asigurand economie de energie, durabilitate exceptionala si control optim al temperaturii pentru a mentine un timp mai indelungat prospetimea alimentelor. Smart Diagnosis de la LG va permite sa remediati cu usurinta orice defectiune. Frigiderul este la reducere si se gaseste aici.

Cuptor cu microunde

Inlocuiti preparatele comode care trebuie numai incalzite cu mancaruri sanatoase, gatite in casa, datorita cuptorului cu microunde Samsung F300G. Cu cele 20 de moduri de gatit presetate, puteti prepara mancarea in cateva minute. Cuptorul cu microunde are interiorul antibacterian si rezistent la zgarieturi. Setarea Mod ECO ofera cel mai scazut consum de energie in standby, reducand semnificativ consumul. Are un sistem triplu de distribuire. Puteti sa alegeti dintr-o gama larga de retete locale pre-programate. Cuptorul cu microunde este acum la reducere si il puteti comanda de aici.

Masina de spalat vase

Cu functia de pornire intarziata, poti programa masina sa inceapa programul selectat la ora dorita. Dupa pornirea programului, displayul indica exact timpul de spalare ramas. Consumul de apa, temperatura apei si timpul de clatire sunt reglate cu precizie pentru a corespunde gradului de murdarie. Activati optiunea VarioSpeed Plus atunci cand aveti nevoie de vesela rapid, de exemplu la sarbatori de familie sau petreceri aniversare. Capacitatea de incarcare este masurata de un senzor de viteza de rotatie, care detecteaza nivelul apei. Cumparati masina de spalat vasele la reducere de aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri