Solutia Centric BPM asigura gestionarea cauzelor principale ale punctelor sensibile din procesele unei organizatii. Se stabilesc strategia si obiectivele, iar apoi se creeaza imbunatatiri si optimizari croite special pentru nevoile clientului. Orice software BPM oferit de enterprise-concept.ro este dedicat selectarii celor mai bune abordari si metodologii corespunzatoare cerintelor exprimate.

Centric BPM este un software de Business Process Management care modifica eficient procesele din cadrul unei afaceri, pentru a satisface mai bine nevoile clientilor si a controla mai bine costurile. Acest ecosistem agil, bazat pe procese si date, asigura concentrarea asupra imbunatatirii continue a business-ului prin inovatie, cresterea flexibilitatii si tehnologie de ultima ora.

Aceste metode ajuta la modelarea, automatizarea, gestionarea si optimizarea proceselor de business. Sa le luam pe rand:

Modelarea

- Deseneaza o harta a proceselor si masoara timpul si costul necesare pentru executarea acestora.

Automatizarea

- Evolutia procesului clientului de la unul manual la unul electronic, unde datele sunt colectate intr-un server si devin, astfel, foarte usor de transferat la/de la terti.

Gestionarea

- Clientului i se ofera o perspectiva clara in ceea ce priveste procesele afacerii sale, datele prezente in business-ul respectiv si eficacitatea metodelor folosite in aceste procese.

Optimizarea

- Clientul invata cum sa-si planifice procesele zilnice intr-un mod eficient, fiind mai atent la costuri, controland introducerea datelor in sistem si erorile ce apar in aplicatii.

Care sunt beneficiile unui Software BPM in Romania?

O solutie de software BPM pentru nevoile unei companii incepe cu alinierea scopurilor companiei, indreptand o buna parte din atentie spre crearea de valoare prin initiative de schimbare a proceselor. Aceasta aliniere duce la o intelegere limpede a pietei de afaceri si la design-ul unor procese reprezentative pentru business, urmarindu-se niste cadre standard al industriei (de exemplu - COSO, COBIT, ITIL etc.)

O fundatie construita pe un software BPM în România ofera o gestionare completa a intregului ciclu de viata pe care il au procesele, integrare in diferite tehnologii si asigura eficienta atat a oamenilor, cat si a proceselor si tehnologiilor.

Solutia Centric BPM este foarte folositoare la:

- Maximizarea reducerii de costuri, oferirea posibilitatii de crestere, administrarea schimbarilor si executarea strategiilor integrate de business.

- Controlarea eficienta a schimbarilor interne ce rezulta in urma modificarilor de regulatii, legi, procese si a cerintelor.

- Furnizarea unui mediu structurat, insa usor de personalizat, pentru extinderea catre alte industrii sau cerinte in vederea automatizarii proceselor, menite sa minimizeze costurile de pregatire a angajatilor.

- Expansiunea unui proces pentru doar un departament, catre un BPM si mai vast ce va aduce plus-valoare business-ului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri