Cu mai putin de o saptamana pana la debutul celei de-a 8-a editii a festivalului, organizatorii iCEE.fest: UPGRADE 100 – festival care debuteaza joi si vineri, saptamana viitoare, la Bucuresti -, anunta un nou speaker-vedeta, confirmat în ultimul moment: fostul CEO al celebrei fundatii XPRIZE, Marcus Shingles.

Antreprenor si fondator al unor companii de succes, Marcus este cel care a dezvoltat si condus programul de parteneriat pentru inovare dintre XPRIZE si Singularity University.

De asemenea, Marcus Shingles este partener Deloitte si lider al Deloitte Consulting Innovation Group.

Din bordul XPRIZE, fundatie care acorda premii importante pentru echipe de cercetare care accepta provocari majore menite sa rezolve probleme legate de viitorul omenirii - fac parte nume celebre din industria tech, precum Larry Page, co-founder Google, futuristul Ray Kurzweil sau Arianna Huffington, fondatoarea Huffington Post. XPRIZE a fost fondata de celebrul cercetator si futurist Peter Diamandis.

Shingles a colaborat multi ani cu Salim Ismail, co-fondatorul „Singularity University” - acesta fiind, la randul sau, star speaker la iCEE.fest: UPGRADE 100, în cea de-a doua zi de festival.

> Salim Ismail va sustine pe scena principala, UPGRADE Stage 1, o prezentare despre cum pot companiile sa foloseasca tehnologii disruptive pentru a-si depasi competitorii, urmand apoi sa raspunda întrebarilor din sala, într-o sesiune Q&A moderata de jurnalista Andreea Esca.

Tot la festival, si tot ca o stire de ultim moment, Salim Ismail îsi va lansa celebra carte „Organizatii Exponentiale”, versiunea în limba romana.

Pe site-ul UPGRADE 100 puteti gasi mai multe detalii, studii de caz spectaculoase si un preview a ce va fi pe scena festivalului care va avea loc în Bucuresti, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, în 13 si 14 iunie.

Exista 8 tipuri de bilete, cu preturi pornind de la doar 75 de euro. Înca maxim 100 de studenti mai pot ajunge la festival gratuit, prin înscriere la Bursele UPGRADE 100.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti saptamana care urmeaza, joi si vineri, si este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, MedLife, Majoritas Academy si a altor sustinatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri