Operatorul Telekom Romania a anuntat ca va restructura 692 de pozitii din totalul de 5.830 de angajati in prezent. Masura face parte din programul de transformare initiat in urma cu 2 ani pentru a reduce complexitatea proceselor, prin redefinirea modelului operational, avand ca scop imbunatatirea interactiunii cu clientii sai, prin digitalizare si simplificare.

"In urma cu doi ani, Telekom Romania a initiat un program de transformare pentru a reduce complexitatea proceselor, prin redefinirea modelului operational, avand ca scop imbunatatirea interactiunii cu clientii sai, prin digitalizare si simplificare. Pe langa initiativele de business, ca parte a acestui program, Telekom Romania anunta intentia de a restructura 692 de pozitii din totalul de 5.831 de angajati in prezent la nivelul grupului de companii - 438 de pozitii din cadrul Telekom Romania Communications S.A., respectiv 254 de pozitii din cadrul Telekom Romania Mobile Communications S.A..

Continuarea procesului de transformare asigura cresterea pe termen lung a grupului de companii, in contextul dezvoltarii rapide a tehnologiei, al unei piete puternic concurentiale, precum si al schimbarilor globale la nivelul modelelor de afaceri, care afecteaza indeosebi companiile de tehnologie.

Pozitiile care urmeaza sa fie restructurate vor fi decise pe baza obiectivelor de business ale companiei, in linie cu strategia de simplificare si digitalizare. In cadrul procesului de restructurare, Telekom Romania va aplica masurile de protectie sociala, in conformitate cu legislatia in vigoare. Evaluarea performantei va fi utilizata ca criteriu in departajarea angajatilor care ocupa pozitii similare", conform oficialilor Telekom.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri