Un laptop este indispensabil in lumea moderna: indiferent daca il folositi pentru munca sau pentru distractie. Un asemenea dispozitiv va poate ajuta sa va faceti munca de birou de aproape oriunde.

Laptopurile pot fi impartite in mai multe categorii in functie de specificatii, design sau dupa felul in care sunt menite sa fie folosite. Acestea pot fi instrumente utile pentru browsing pe internet, pentru scris, creare de continut audio-vizual, dar si pentru distractie, fie ca vorbim de un film pe Netflix sau de o sesiune de gaming.

Noi am ales patru modele, din patru categorii de pret, care se potrivesc mai multor nevoi si se incadreaza in diferite bugete.

Laptopuri ieftine pentru browsing si scris

Cei care vor un laptop pentru browsing, scris si Netflix nu trebuie sa cumpere un dispozitiv foarte performant si, implicit, foarte scump. De aceea va recomandam acest model Inspiron 3581 de la Dell. Vine echipat cu un procesor i3-7020U 2,30 GHz, HDD de 1 TB, 4 GB RAM si are chiar si un DVD-RW, daca esti interesat de asa ceva. Diagonala este de 15,6 inchi si rezolutia este Full HD. Il gasiti AICI.

Laptopuri bune pentru munca de birou

Pentru cei care au un buget ceva mai mare si vor o performanta sporita de la laptopul lor exista mai multe solutii. Am gasit acest model de laptop de la Asus, ce se afla la un pret foarte bun in acest moment. Pe acest model primesti un procesor AMD Ryzen 7 2700 U cu o frecventa de pana la 3,80 GHz, 4 GB RAM, un 1 TB spatiu de stocare si chiar si o placa video integrata de la Radeon, RX Vega 10. Il puteti gasi AICI.

O alta varianta ar putea fi reprezentata de Lenovo Yoga 530 de 14 inchi. Cel face special pe acest laptop este faptul ca ecranul este touchscreen si acesta poate fi intors la 360 de grade. Astfel vei putea folosi laptop si pe post de tableta. Yoga 530 vine cu un procesor i3-7020 U 2,30 GHz, 8 GB RAM si un SSD de 256 GB. Are placa video integrata si are si un stylus bun pentru desen. Il puteti gasi AICI.

Laptop pentru editare video si gaming

Daca sunteti interesati de un dispozitiv bun pentru lucru mai intes precum editarea video si mai vreti sa va si jucati cate ceva in timpul liber, atunci ar trebui sa luati in considerare acest laptop de gaming de la Lenovo. Modelul Legion Y530 are o diagonala de 15 inchi, un design minimalist, care nu-l tradeaza ca ar fi de gaming. Deci il poti lua linistit si la sedinte la birou. Are un procesor i5, 8 GB RAM, un spatiu de stocare format dintr-un HDD de 1 TB si un SSD de 128 GB si este echipat cu o placa video Nvidia GTX 1060 6 GB. Il poti cumpara de AICI.

Sursa foto: Branislav Nenin / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri