Bolt, una dintre cele mai mari platforme europene de transport la cerere, reduce la 0% comisionul pentru soferii din Bucuresti, incepand de astazi, avand astfel cea mai buna oferta din piata.

Soferii pot castiga mai mult cu Bolt, iar reducerea comisionului este o dovada a angajamentului nostru de a le oferi acestora cea mai avantajoasa oferta, impreuna cu tarife convenabile pentru pasageri. Soferii sunt elementul central al afacerii noastre si dorim ca ei sa-si maximizeze veniturile, pe langa beneficiile Bolt deja existente. Credem ca aceasta masura este foarte valoroasa pentru soferi, care vor fi mai multumiti, ceea ce va duce si la cresterea gradului de satisfactie a clientilor”, a declarat Cristian Salceanu, operations manager in cadrul Bolt.

Soferii Bolt din Bucuresti au garantia ca vor incasa intregul tarif, obtinand astfel un venit mai mare la fiecare cursa.

Prin acest nou stimulent dorim sa atragem mai multi soferi pe platforma noastra si sa incurajam concurenta pe piata. Mai multi soferi inseamna reducerea timpului de asteptare pentru clienti, acesta fiind un element cheie care ne permite sa fim eficienti si sa le oferim pasagerilor si soferilor nostri ceea ce ei isi doresc: un serviciu rapid, sigur si convenabil”, a subliniat Cristian Salceanu.

Bolt opereaza in prezent in trei orase din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri