Auchan Romania si Altex Romania demareaza un proiect pilot in care zona electro-IT se transforma intr-un concept shop-in-shop unde Altex, unul dintre principalii jucatori de retail electro-IT, aduce produse si servicii electro-IT pentru clientii hipermarketului si pentru locuitorii din zona interesati de tehnologie si de produsele de profil.

Acest proiect pilot va facilita accesul clientilor Auchan la o experienta de cumparare completa: gama variata de produse, serviciile si expertiza Altex in domeniul electro-IT, prin intermediului unui nou concept de inside-store Altex integrat intr-un hipermarket Auchan, concept care va fi testat, pentru inceput, in trei locatii Auchan cu profiluri diferite: Galati, Ploiesti si magazinul din Bucuresti, Drumul Taberei.

„Prezenta fizica a unui specialist electro-IT intr-un hipermarket, in premiera in Romania, este parte a conceptului de marketplace fizic Auchan pe care il initiem din dorinta de a oferi solutii si parcursuri cat mai inovatoare, utile si atractive pentru clienti", declara Ionut Ardeleanu director general Auchan Romania.

Locatiile shop-in-shop Altex din magazinele Auchan vor fi redecorate si vor avea sortimentatia de produse imbogatita.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri