Facebook si Instagram au incetat sa functioneze in dupa-amiaza zilei de joi (ora Romaniei), mai multi utilizatori raportand probleme fie la logare, fie atunci cand incearcau sa foloseasca diferite functionalitati ale retelelor sociale.

Defectiunile coincid cu Ziua Recunostintei in SUA, o perioada in care de obicei activitatea utilizatorilor pe Facebook si Instagram este in crestere. Reteaua Instagram este detinuta de Facebook.

De cealalta parte, aplicatia de mesagerie WhatsApp, de asemenea controlata de Facebook, nu parea sa aiba probleme.

Potrivit DownDetector.com, un numar mare de utilizatori au fost afectati de aceste probleme, insa in mod divers, de la caz la caz. O buna parte din utilizatorii Facebook au putut sa se logheze, insa cele mai importante functionalitati, precum postarea de imagini sau trimiterea mesajelor, generau, de cele mai multe ori, erori.

Si Facebook Messenger, parte a platformei Facebook dar existent si ca aplicatie separata, a avut probleme in timpul zilei de joi.

Citeste si:
Facebook vrea sa uneasca Messenger, Instagram si WhatsApp
Facebook creaza un sistem...

Toate cele trei platforme si aplicatii sunt in buna parte bazate pe aceeasi infrastructura, ceea ce inseamna ca atunci cand exista probleme, acestea afecteaza atat Facebook, cat si Instagram si Facebook Messenger.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Tinder, aplicatia mobila pe care oamenii dau cei mai multi bani
Setari Cookie-uri