Facebook si Instagram au incetat sa functioneze in dupa-amiaza zilei de joi (ora Romaniei), mai multi utilizatori raportand probleme fie la logare, fie atunci cand incearcau sa foloseasca diferite functionalitati ale retelelor sociale.

Defectiunile coincid cu Ziua Recunostintei in SUA, o perioada in care de obicei activitatea utilizatorilor pe Facebook si Instagram este in crestere. Reteaua Instagram este detinuta de Facebook.

De cealalta parte, aplicatia de mesagerie WhatsApp, de asemenea controlata de Facebook, nu parea sa aiba probleme.

Potrivit DownDetector.com, un numar mare de utilizatori au fost afectati de aceste probleme, insa in mod divers, de la caz la caz. O buna parte din utilizatorii Facebook au putut sa se logheze, insa cele mai importante functionalitati, precum postarea de imagini sau trimiterea mesajelor, generau, de cele mai multe ori, erori.

Si Facebook Messenger, parte a platformei Facebook dar existent si ca aplicatie separata, a avut probleme in timpul zilei de joi.

Toate cele trei platforme si aplicatii sunt in buna parte bazate pe aceeasi infrastructura, ceea ce inseamna ca atunci cand exista probleme, acestea afecteaza atat Facebook, cat si Instagram si Facebook Messenger.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri