Vodafone România creează, la un an de la premiera mondială reprezentată de primul concert rock care a integrat, cu ajutorul 5G, o hologramă live, holograme live la rezoluție 4K tot cu ajutorul tehnologiei 5G.

În Luna Femeii, clienții vor avea oportunitatea de a dărui mamelor un cadou special prin crearea, cu ajutorul rețelei Vodafone Supernet 5G, a unei statui reprezentate de o hologramă live la rezoluție 4K. În cadrul unui spațiu dedicat și cu ajutorul echipamentului special, mamele vor fi înregistrate și transformate în timp real, cu ajutorul 5G, în holograme live 4K ce vor surprinde reacțiile și trăirile acestora. După generarea hologramelor 4K, mamele vor primi videoclipul cu întreaga experiență.

Cătălin Buliga, CTO, Vodafone România, a declarat: „Continuăm să inovăm și să utilizăm tehnologii de ultimă generație pentru a îmbunătăți viețile oamenilor și pentru a susține un viitor mai bine conectat. Toate mamele merită o statuie și noi facem acest lucru posibil într-o manieră digitală. Suntem mândri să realizăm primele holograme live 4K din lume cu ajutorul rețelei Supernet 5G pentru a celebra mamele”.

Evenimentele sunt completate în campanie de poveștile reale ale mamelor pe care le descoperim într-o serie de spoturi TV, documentare digitale, execuții outdoor, radio, retail și social media.

Mai multe detalii sunt disponibile pe http://www.vodafone.ro/statuie-holograma.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri