Samsung Electronics a prezentat prima sa gamă de purificatoare în cadrul unei întâlniri virtuale găzduite de Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics, Samsung România.

Consumatorii sunt din ce în ce mai interesați de impactul pe care mediul înconjurător în are asupra sănătății lor, sunt preocupați de ceea ce înseamnă respirația unui aer impur, gaze mai mult sau mai puțin periculoase, praf, substanțe chimice, precum și diverse alte mirosuri comune în special în marile orașe.

Conform unui studiu realizat de Samsung, pe un eșantion de oameni cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani, 73% dintre românii din mediul urban se declară foarte preocupați de calitatea aerului din localitatea în care trăiesc, scorul fiind relativ similar în rândul tuturor categoriilor cu vârsta între 18 și 64 de ani.



„Suntem extrem de bucuroși că putem lansa gama de purificatoare Samsung și în România, care vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor noștri pentru un aer cât mai curat în propriile locuințe. Tehnologiile încorporate în sistemele de purificare le permit purificatoarelor să capteze până la 99,97% din particulele de praf, ceea ce înseamnă că acestea vor face o reală diferență în orice locuință”, a declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics, Samsung România.

Gama include 5 purificatoare, foarte ușor și intuitiv de utilizat, cu un design care permite integrarea acestora în locuințele moderne.

AX9500 (Cube)

AX9500 se bazează pe tehnologia inovatoare Samsung Wind-Free™, care dispersează aer curat prin cele aproape 60.000 de micro-spații pentru eliberarea aerului, la un nivel de zgomot extrem de redus. AX9500 vine într-o formă modernă, cubică și are finisaj metalic, care se potrivește perfect cu majoritatea stilurilor de design interior. Datorită designului modular, două purificatoare The Cube se pot atașa și detașa cu ușurință, ceea ce înseamnă o suprafață mult mai mare ce poate fi purificată; fiecare unitate are propria componentă de andocare.

AX9500 dispune, de asemenea, de afișaj numeric EasyView și un senzor laser PM. Senzorul monitorizează calitatea aerului în timp real, identificând contaminanții gazoși și particulele mai mici de 1.0㎛. Utilizatorii pot vedea rezultatele pe afișaj, care arată nivelul de poluare PM1.0/2.5/10 și nivelul general al calității aerului, printr-un indicator în 4 culori. AX9500 Cube a câștigat un premiu în cadrul competiției IF Design Awards pentru specificațiile tehnice, dar și pentru designul elegant, care evidențiază simplitatea sa, precum și experiența de utilizare excelentă pe care o oferă utilizatorilor.

AX7500

AX7500 oferă o acoperire largă și rapidă de care consumatorii au nevoie de la un purificator de aer, cu posibilitatea de a ajunge în toate colțurile încăperii. Influxul de aer frontal este conceput pentru a atrage aerul cu ușurință. Odată ce procesul de purificare s-a încheiat, ventilatorul cu dispersează aerul prin 3 fante de ventilație.

AX5500

AX5500 oferă de asemenea o acoperire largă, de care consumatorii sunt interesați la purificatorul lor de aer. După finalizarea procesului de purificare, acesta disperseză rapid aerul curat în mai multe direcții folosindu-se de 3 fante de ventilație. Acest lucru permite ca fluxul de aer să ajungă rapid în întregul perimetru, obținând o rată de livrare a aerului curat (CADR) de 467 de metri cubi pe oră.
AX5500 are afișaj numeric de calitate a aerului și senzor laser PM. Senzorul monitorizează calitatea aerului în timp real, afișând nivelul calității acestuia printr-un indicator în 4 culori. Unitatea dispune de roți ascunse, ceea ce înseamnă că poate fi mutat în orice loc este nevoie.

AX3300 AX40

AX3300 ajută utilizatorii să verifice calitatea aerului din interior într-un mod cât mai intuitiv, folosind senzori de praf și gaz pentru a monitoriza calitatea aerului și utilizează aceste informații pentru a optimiza modurile de operare în mod automat.

AX3000 AX34

AX3000 oferă o serie de specificații menite să ofere cea mai bună experiență de utilizare, ca de exemplu Sleep Mode, care se asigură că procesele vor fi optimizate, iar aparatul nu va face niciun fel de zgomot în timpul nopții. Dispune de senzori pentru praf și gaz și de indicatorul intuitiv în 4 culori, care arată vizual nivelurile de poluare a aerului în timp real.

Ambele purificatoare AX3000 sunt ușor de utilizat și de întreținut. Filtrul necesită curățare periodică, iar sistemul de filtrare HEPA va indica printr-un senzor luminos atunci când aceasta trebuie efectuată.

Purificatoarele funcționează rapid și eficient, folosind un sistem complet de detecție cu senzori avansați și un ecran vizual care oferă utilizatorilor informații precise despre calitatea aerului în timp real. De asemenea, modele ce pot fi folosite prin Wi-Fi și permit utilizatorilor să monitorizeze nivelul de poluare a aerului din orice loc, în orice moment și să controleze dispozitivul de la distanță, folosind aplicația SmartThings. Gama de purificatoare Samsung va fi disponibilă începând cu a doua jumătate a lunii iulie 2020.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri