Tinder lansează apelurile video în aplicație: ce reguli trebuie să respecți pentru a putea folosi opțiunea

Aplicația de dating Tinder introduce opțiunea prin care utilizatorii pot realiza apeluri video. Totul este integrat în platformă și nu este nevoie ca utilizatorii care doresc să comunice prin acest canal să facă schimb de numere de telefon.

Prima fază a lansării include anumite grupuri de utilizatori din 13 țări precum Brazilia, Franța, Australia și Statele Unite ale Americii, pentru a vedea cum funcționează din punct de vedere tehnic înainte de a o face disponibilă la nivel global, conform TheVerge.com.

Opțiunea, denumită ”Face to Face”, poate fi accesată doar dacă ambele persoane care ar trebui să participe la apelul video și-au dat acordul pentru această opțiune. Înainte de lansarea apelului, utilizatorii trebuie să fie de acord cu respectarea unor standarde ce interzic nuditatea, violența, activitățile ilegale sau conținutul cu tentă sexuală.

Odată pornit apelul, ecranul utilizatorilor se va împărți în două, astfel încât cei doi participanți să să se poată vedea clar și, conform reprezentanților aplicației, pentru ca aceștia să se asigure că arată bine și că nu apar în transmisiunea video diverse elemente pe care nu ar dori să le afișeze. La finalul apelului, utilizatorii au opțiunea de a raporta persoanele cu care au discutat prin intermediul opțiunii în cazul în care aceștia au făcut ceva nepotrivit.

Citeste si:
Tinder, aplicatia mobila pe care oamenii dau cei mai multi bani
Tinder, aplicatia mobila pe...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...
Sursa foto: Teerawit Chankowet / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri