Facebook a implementat un nou update pentru posesorii de terminale mobile Apple, adaugand rularea automata a videoclipurilor pe masura ce dai scroll “peste” ele, scrie presa internationala.

Iti place sau o urasti, optiunea este introdusa automat in update-ul 6.8. Aceasta este similara cu modalitatea de vizualizare de pe Vine sau Instagram.

Ca si in Instagram, sunetul va fi pus pe mute daca nu dai click pentru a auzi. Utilizatorii au optiunea de a bifa ca orice clip sa porneasca automat cu sunet.

Update-ul este deja criticat de multi clienti, mai ales cei care au un abonament de date. Din fericire, poti selecta dintr-un meniu ca sistemul sa functioneze doar atunci cand esti conectat prin WiFi.

Caracteristica va fi implementata si in versiunea web a Facebook.

Citeste si:
Ce spune ministrul Mediului despre combaterea poluarii
Ministrul Mediului, despre...

Stirea vine la doar cateva zile dupa ce Facebook a anuntat ca va scadea vizibilitatea postarilor companiilor pe wall-urile celor ce au dat like acestora. Comunitatea internationala si din Romania a reactionat puternic impotriva acestui lucru, spunand ca, practic, Facebook cere bani pentru ca firmele sa fie relevante pe retea.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
EXCLUSIV Director Facebook: Ce impact are social media asupra economiei
Setari Cookie-uri