Ce spune Apple despre lansarea iPhone 12, care ar urma să aibă și un model 5G

Reprezentații Apple au declarat că lansarea noii serii de smartphone-uri iPhone, ce ar urma să integreze tehnologia 5G, este posibil să fie întârziată cu câteva săptămâni din cauza impactului pe care pandemia de COVID-19 îl are asupra lanțului de producție.

Seria de anul trecut lansată de Apple a fost pusă în vânzare la finalul lunii septembrie, însă anul acesta, ca urmare a pandemiei de COVID-19, fanii iPhone vor putea să își cumpere noile dispozitive mai târziu de luna septembrie, reprezentanții gigantului IT vorbind despre o întârziere de câteva săptămâni.

Nu este prima dată când Apple lansează mai târziu de luna septembrie noile sale dispozitive, asa cum și-a obișnuit clienții, o situație similară având loc și în octombrie 2018 când iPhone XR a fost pus în vânzare în luna octombrie, dar și în 2017, când iPhone X a ajuns în buzunarele consumatorilor în luna noiembrie, conform businessinsider.com.

Rezultate financiare peste așteptările analiștilor pentru Apple

Apple a publicat rezultatele financiare pentru cel de-al treilea trimestru al anului fiscal. Acestea depășesc cu peste 7 miliarde de dolari estimările analiștilor.

Apple a înregistrat venituri de 59,7 miliarde de dolari în trimestrul 3, depășind estimările analiștilor care se așteptau la venituri de 52,3 miliarde de dolari. În al treilea trimestru de anul trecut, veniturile gigantului au fost de 53,8 miliarde de dolari.

Citeste si:
Apple a devenit cea mai valoroasă companie din lume
Apple a devenit cea mai...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Câștigurile investitorilor per acțiune au fost de 2,58 de dolari, peste estimările de 2,07 dolari ale analiștilor. În aceeași perioadă a anului trecut, acestea s-au situat la 2,18 dolari per acțiune.

Veniturile din parte diviziei iPhone au fost de 26,4 miiarde de dolari, cu jumătate de miliard mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut. Pe zona de servicii, gigantul IT a înregistrat venituri de 13,1 miliarde de dolari, față de 11,5 miliarde de dolari anul trecut. Divizia de weareables a companiei a avut venituri de 6,4 miliarde de dolari, cu 900 de milioane de dolari mai mult decât în T3 2019.

Compania urmează să le de investitorilor 3 acțiuni pentru fiecare acțiune pe care o dețin, conform unui plan ce se va derula la începutul lunii august.

Citeste si:
Alpha Bank lansează Apple Pay doar pentru clienții cu carduri Visa
Alpha Bank lansează Apple...
Sursa foto: John Gress Media Inc / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri