Vodafone România a anunțat principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2021, potrivit rezultatelor raportate de Vodafone Group Plc.

Vodafone România a raporat venituri din servicii de 190.9 milioane de euro și o bază de clienți de 11,2 milioane contracte la data 30 iunie 2021. Pentru aceeași perioadă a anului trecut, Vodafone raporta venituri de 187,9 milioane de euro și o bază de clienți de 10,8 milioane de contracte la 30 iunie 2020.

„Sunt încântat să mă alătur Vodafone România și să continui să dezvolt, împreună cu echipa, prezența Vodafone în țară. Vom continua să ne consolidăm poziția de lider în inovație și rețele excelente de comunicații electronice pentru a oferi tuturor clienților și partenerilor cea mai bună experiență de utilizare și servicii complet convergente. În același timp, ne vom concentra pe extinderea contribuției noastre la eforturile de digitalizare ale României. Beneficiile digitale pot fi exploatate în întregime doar prin intermediul accesului la infrastructura potrivită, alături de conexiuni rapide și fiabile. Reducerea decalajului digital va fi o prioritate importantă pentru noi și va trebui să lucrăm împreună pentru a ne asigura de faptul că toată lumea este conectată și că nimeni nu este lăsat în urmă”, declară Achilleas Kanaris, CEO Vodafone România


Achilleas Kanaris, fost CEO Vodafone Albania, a venit la conducerea Vodafone România pe data de 1 iulie 2021, după ce Murielle Lorilloux și-a înceiat mandatul de patru ani. Achilleas Kanaris s-a alăturat companiei Vodafone în 2009 și a ocupat mai multe poziții în zona comercială în Grecia, inclusiv postul de Consumer Business Director, înainte de a fi numit CEO al Vodafone Albania.

Sursa foto: Wall-street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri