Compania din spatele platformei sociale TikTok se pregătește de lansarea unui nou serviciu prin intermediul căruia preparatele devenite populare în filmulețele de pe platformă pot fi comandate de către utilizatori.

TikTok va implementa un sistem de ”cloud kitchen”, împreună cu Virtual Dining Concepts și Grubhub. Serviciul se va numi ”TikTok Kitchen” și va fi disponibil pentru început pe piața din Statele Unite ale Americii.

*cloud kitchen reprezintă un concept ce poate fi văzut ca un restaurant care doar livrează și nu oferă o locație unde poți servi preparatele. Deseori, aceste business-uri sunt considerate ”restaurante virtuale”, deoarece se concentrează mult pe prezența în mediul virtual pentru a atrage comenzi, fizic business-ul deținând doar bucătăria unde sunt făcute preparatele.

Utilizatorii vor găsi în aplicație cele mai populare rețete prezentate în video-urile de pe Tiktok, rețete precum paste cu feta și roșii la cuptor, smash burger sau ”coaste de porumb”.

Creatorii de conținut de pe platformă care fac prin video-urile lor populare preparatele vor fi recompensați de TikTok, platforma precizând că această incursiune în zona de livrare de mâncare este mai mult o campanie de promovare a rețelei sociale și nu își propune să își cocentreze investițiile în zona aceasta pe termen lung, conform TechCrunch.

Sursa foto: Semen Kuzmin / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri