Domeniul IT a devenit extrem de atrăgător pentru un număr din ce în ce mai mare de persoane, care visează la echilibru financiar și timp liber. Dacă și tu te numeri printre aceștia și deja ai început documentarea pentru găsirea unui curs de programare cu rezultate rapide, trebuie să știi că a învăța programare într-un ritm alert poate deveni realitate în cadrul mentoratului fondat de Petru Trîmbițaș.

Acesta este un program de învățare care funcționează ca o carte interactivă, astfel încât să îți permită să lucrezi adaptat stilului tău de viață. În cadrul său, vei avea posibilitatea de a lucra independent de ritmul celorlalte persoane de pe platformă, de unde, cât și cum îți dorești. Cu toate că vei lucra independent, nu vei fi niciodată singur.

Evoluția profesională îți va fi ghidată de mentori, care te vor învăța să scrii cod curat și corect încă de la prima logare pe platformă. Spre deosebire de un curs de programare clasic, în cadrul mentoratului vei putea să lucrezi adaptat nevoilor tale, astfel încât să îți personalizezi timpul dedicat unei anumite probleme sau pentru asimilarea unor noțiuni teoretice.

Programul a fost fondat în anul 2017 și are la bază un concept observat de tânărul clujean în cadrul companiilor Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii, în perioada în care a colaborat cu acestea. Din 2017 și până astăzi, sute de persoane au ajuns să activeze în domeniul IT, motiv pentru care fondatorul a decis să ridice ștacheta și îți lansează provocarea: poți deveni programator în opt luni, altfel primești toți banii înapoi! Tentant, nu?! Este și nici nu ai nimic de pierdut. Cu toate astea, trebuie să știi că, pentru a obține primul job ca programator în 8 luni, trebuie să urmezi trei reguli simple:

  • să asculți de mentori;
  • să dormi 8 ore pe noapte;
  • să lucrezi 15 - 20 de ore pe săptămână.

Mentoratul nu este doar un simplu curs de programare ”deghizat” sub o altă denumire, ci mai mult decât atât. Programul acesta este unic pe piața de cursuri IT din România și presupune o dezvoltare bilaterală:

  • a vieții profesionale;
  • a vieții personale.

Dacă dezvoltarea profesională îți este ghidată de mentori, de evoluția ta personală se vor ocupa coachi cu o experiență vastă în domeniu. Astfel, vei participa la mai mult de un curs de programare. Vei beneficia de un program de dezvoltare complet, care te va ajuta să conștientizezi amprenta puternică pe care viața personală și-o pune asupra succesului tău profesional.

În cadrul modulului de dezvoltare personală, coachii te vor ajuta să îți dezvolți abilități de gestionare a gândurilor și emoțiilor negative, strategii de gestionare a eșecului, dar și de auto-motivare. Un alt obiectiv al coach-ilor va fi stabilirea unui stil de viață sănătos, o igienă a somnului sănătoasă și un mindset pozitiv.

La finalul programului de mentorat vei avea, dincolo de cunoștințele de bază pentru scrierea de cod în orice tip de limbaj îți dorești, un portofoliu de proiecte și atitudinea potrivită pentru a convinge orice angajator că tu ești alegerea potivită.

Spre deosebire de orice alt curs de programare, mentoratul se încheie în momentul în care vei anunța fericit: ”M-am angajat”, nu în clipa în care vei finaliza de parcurs platforma. Mentorii îți vor rămâne alături și în faza de interviu și te vor ajuta să îți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice, astfel încât să fii 100% sigur că vei avea răspunsurile la toate întrebările angajatorului.

Sursa foto: Pexels.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri