WhatsApp continuă lansarea de noi funcționalități și are în pregătire una utilă pentru cei care obișnuiesc să fie prezenți în cât mai multe grupuri de discuții pe platformă. Denumită „Expiring Group”, aceasta se află momentan în teste.

Așa cum îi spune și numele, noua funcționalitate te va notifica în momentul în care pe grupurile pe care ești prezent nu se mai înregistrează nicio activitate. Este o funcționalitate utilă, deoarece o practică răspândită printre utilizatori este aceea de a crea grupuri pentru diverse evenimente, precum concedii sau zile de naștere, care odată ce au trecut nu mai generează discuții și nici nu sunt șterse de către cel care le-a realizat.

Prin intermediul Expiring Groups, utilizatorul care a creat grupul poate seta o dată la care acesta să fie șters. La momentul respectiv, utilizatorul va fi notificat că grupul a expirat și poate fi șters, conform 9to5mac.com.

Recent, WhatsApp s-a angajat în urma unui dialog cu autoritățile de protecție a consumatorilor din UE și cu serviciile Comisiei Europene, să dea dovadă de un grad mai mare de transparență în ceea ce privește modificările condițiilor sale de utilizare.

De asemenea, compania s-a angajat să le permită utilizatorilor să respingă mai ușor actualizările dacă nu sunt de acord cu acestea, precum și să le furnizeze explicații clare în cazurile în care o astfel de respingere duce la imposibiltiatea utilizătrii serviciilor WhatsApp.

Sursa foto: Alex Photo Stock / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri