Meta, compania mamă a aplicației WhatsApp a decis noi schimbări în cadrul aplicației. Modificările anunțate de Mark Zuckerberg intră în vigoare chiar de de data de 25 aprilie.

Pe câte dispozitive te poți loga simultan pe WhatsApp

WhatsApp te va putea lăsa să te loghezi în cont pe patru dispozitive simultan. Acesta este cea mai recentă modificare adoptată de Meta, compania mamă a aplicației. Mark Zuckerberg a anunțat lansarea acestei modificări pe Facebook și Instagram.

„Începând de astăzi, vă puteți conecta la același cont WhatsApp pe până la patru telefoane”, a spus Mark Zuckerberg, fondator Meta.

Până acum, utilizatorii puteau folosi un singur cont WhatsApp pe un singur telefon și mai multe dispozitive desktop însoțitoare, scrie TechCrunch.

Odată cu noua lansare, mesajele utilizatorilor vor fi sincronizate pe dispozitive, inclusiv pe alte telefoane. Deci, chiar dacă un dispozitiv este oprit, aceștia pot accesa aplicația pe alte dispozitive.

Compania a început să testeze compatibilitatea cu mai multe dispozitive încă din 2021 cu utilizatori beta selectați. La acea vreme, Meta (cunoscută atunci sub numele de Facebook) a spus că a dezvoltat o nouă tehnologie pentru a sincroniza mesajele între dispozitive, menținând în același timp protecția de criptare end-to-end, în timp ce alți concurenți precum Telegram și Messenger au oferit sincronizare cu mai multe dispozitive pentru mesaje, dar nu au avut suport pentru criptarea end-to-end.

WhatsApp lansează, de asemenea, o nouă modalitate de a conecta dispozitive folosind un cod unic.

„Acum puteți obține un cod de unică folosință introducând numărul dvs. de mobil pe WhatsApp Web, pe care îl puteți utiliza pentru a conecta dispozitive în loc să scanați codul QR de pe telefonul mobil. Vom face această funcție disponibilă pentru mai multe dispozitive conectate în viitor”, au spus reprezentanții companiei într-o postare pe blog.

Aplicația de mesagerie WhatsApp, deținută de grupul Meta (fost Facebook) este unul dintre cele mai mari servicii de mesagerie din lume, cu peste 2 miliarde de utilizatori.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri